DIAGNOSTIC SI EVALUARE CLINICA: 24-26 apr. 2015

View previous topic View next topic Go down

DIAGNOSTIC SI EVALUARE CLINICA: 24-26 apr. 2015

Post by aquamarin on Mon Mar 23, 2015 9:35 pm

Acest curs de formare este acreditat cu 20 credite si se adreseaza profesionistilor din domeniul psihoterapiei, psihologiei clinice, psihiatriei sau consilierii psihologice care desfasoara activitati de diagnostic, evaluare clinica, psihoterapie, consiliere psihologica sau dezvoltare si optimizare personala, inclusiv activitati de expertiza psihologica, in cazul copiilor si/sau adultilor.
De asemenea cursul se adreseaza psihologilor atestati in alte domenii (ex. muncii, organizational, transporturi, aparare, educatie etc.), care au nevoie de cunostinte clinice de baza in activitatea lor profesionala.

Cursul are ca scop familiarizarea cursantilor cu diagnosticul si evaluarea clinica precum si asigurarea unui bagaj de cunostinte declarative si procedurale care sa-i faca apti pentru o activitate eficienta in aceste domenii.
Cursul este structurat sub forma unor prezentari teoretice si aplicatii practice. Se prezinta intr-o maniera pragmatica demersul evaluarii clinice si principalele instrumente folosite, care sa ofere un sistem de practica psihologica validata stiintific in ceea ce priveste psihodiagnosticul si evaluarea clinica.
Acest curs ofera si prerechizitele necesare pentru achizitionarea, de catre cei interesati, a Platformei de Evaluare Clinica formata din: (1) Interviurile Clinice Structurate (SCID) pentru copii si adulti, si (2) Sistemul de Evaluare Clinica.
Organizatori: Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania impreuna cu Clinica Aquamarin din Bucuresti.
Alaturi de psihologi pot participa studenti si alti specialisti, insa fara a primi credite.
Inscrierea se face in limita locurilor disponibile.
contact@aquamarin.ro
Informatii la tel : 021.326.52.90 ; 0724.222.522 ; 0745.633.474 .
www.aquamarin.ro

aquamarin
Senior Member
Senior Member

Number of posts : 148
Age : 50
Location : Bucuresti
Registration date : 2010-03-19

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum